Testimonial by Puan Norain Mohd Yunus
Awesome trip with JU!! Even yang dah pernah pergi Turkey pun tanya pasal pakej ni sebab menarik. Our tour leader, Radin and Khairie so sporting and helpful. Tak kedekut jawab soalan even outside package punya matter. Good job!! Looking forward for another trip with JU to discover another part of Turkey. (dah beli tabung ayam, tunggu penuh dulu ) Thanx for the beautiful memories we had in Turkey and all the best to your team.
Puan Norain Mohd Yunus
Peserta Pakej Anatolian Tour
Testimonial by Cikpuan SNiza Bajuri
Alhamdulillah. Just came back from trip Istanbul-Bursa-Pamukkale-Cappadocia (7-14 Apr 2018). Sangat berpuas hati dengan JU. Tour guide Nabhan pun sporting, knowledgeable, fun person and sangat penyabar. Tak sah tak gelak mcm terlebih gula. Suke dengar dia nyembang dgn org Turkey. Rasa puas berjalan. Hotels yg disediakan pun selesa. Flexible gak dgn agenda. Itu paling best! I purposely came with no knowledge about Istanbul and the history. Balik ni bersemangat nak baca. Boleh 'link' kan dengan apa yg dilihat spnng trip. I will repeat again with JU for another trip packagešŸ˜ Great job JU
Cikpuan SNiza Bajuri
Peserta Pakej Anatolian Tour

RM2859

Bersama Dengan Penerbangan Domestik 2x
  • Istanbul, Bursa, Pamukkale & Cappadocia
  • RM 2859
  • 8 Hari 7 Malam
  • Hotel 4/5 bintang atau yang setaraf
  • Ketua Kembara Berbahasa Malaysia, Terlatih & Mahir Sejarah Tamadun Islam
WhatsApp

Jadual Musim

Setiap musim ada tarikan tersendiri di Turki

Termasuk

Enjoy our best service
  • Pengangkutan khas sepanjang perjalanan
  • Tour Guide Profesional di beberapa tempat lawatan utama
  • Tour Leader Jejak Uthmaniyyah yang berpengalaman, berpengatahuan luas tentang tamadun Islam (Daulah Uthmaniyyah) & akan melancarkan sepanjang kembara, 8 hari 7 malam
  • Penginapan di hotel yang dinyatakan berserta sarapan
  • Tiket Lawatan ke tempat yang dinyatakan
  • Tiket Penerbangan Domestik 2x
  • Airport Transfer 6x
  • Sarapan pagi bermula pada hari ke-2 trip
  • Tip untuk Tour Leader & Profesional Tour Guide

Tidak Termasuk

The power of custom
  • Perbelanjaan Peribadi
  • Makan Tenghari dan Makan Malam (Bebas)
  • Tips untuk Driver (Pilihan masing-masing)
  • Tiket masuk ke tempat-tempat lawatan yang tidak dinyatakan atau yang ditulis (optional)
  • Tiket Penerbangan Antarbangsa
  • Takaful Kembara / Insurans pelancongan
  • Makanan tidak disediakan kecuali apa yang tercatat di dalam jadual di atas (rujuk kembali itinerari)
Image module

Senarai Hotel

Special Class & 4 - 5 Star Hotel
  • Hotel adalah seperti di atas atau yang setaraf dengannya. (Kategori Special Class / 4-5 Star Hotel)

Pengangkutan

from 10+1 Seats until 16+1 Seats
  • Mercedes Sprinter
  • Dilengkapi dengan penghawa dingin
  • Luas dan boleh berdiri
  • Pemandu yang berpengalaman dan profesional
  • 188 Horsepower
Hubungi Konsultan Kami Untuk Penerangan Lanjut
Nikmati percutian hebat di bumi bersejarah Turki !
Hubungi Konsultan Kami Untuk Penerangan Lanjut
Nikmati percutian hebat di bumi bersejarah Turki !

RM2859

Bersama Dengan Penerbangan Domestik 2x
  • Istanbul, Bursa, Pamukkale, Cappadocia
  • RM 2859
  • 8 Hari 7 Malam
  • Hotel 4/5 bintang atau yang setaraf
  • Ketua Kembara Berbahasa Malaysia, Terlatih & Mahir Sejarah Tamadun Islam
WhatsApp

RM2859

Dengan Penerbangan Domestik 2x
  • Istanbul, Bursa, Pamukkale, Cappadocia
  • RM 2859
  • 8 Hari 7 Malam
  • Hotel 4/5 bintang atau yang setaraf
  • Ketua Kembara Berbahasa Melayu, Terlatih & Mahir Sejarah Tamadun Islam
WhatsApp

RM2859

Dengan Penerbangan Domestik 2x
  • Istanbul, Bursa, Pamukkale, Cappadocia
  • RM 2859
  • 8 Hari 7 Malam
  • Hotel 4/5 bintang atau yang setaraf
  • Ketua Kembara Berbahasa Malaysia, Terlatih & Mahir Sejarah Tamadun Islam
WhatsApp